Wellfit Ismerj meg minket

A Wellfit Alakformáló és Fogyasztó Központot azért hoztuk létre, hogy vendégeinkkel együttműködve, közösen érjük el a kitűzött célokat alakformálás terén. Alakformáló kezeléseink időhatékonyak és mindenki számára megtaláljuk a hozzá legjobban illő edzésprogramot.

Ingyenes konzultációnk során táplálkozási tanácsadást is nyújtunk vendégeink részére, valamint az első alkalommal kedvezményt is biztosítunk bérleteink árából.

Sok szeretettel várunk családias környezetben, hogy együtt tegyük meg az első lépést az életmód váltás útján.

Ismerj meg minket Wellfit Alakformáló Központ Miskolc.
Wellfit alakformáló központ Miskolc

Hogyan Kezdődött

Beleszerelmesedtem az X-bodyba, mert nekem rengeteget segített. Megszűntek az állandó hátfájdalmaim, az edzések után pedig fel voltam töltve energiával.
Ezután rájöttem, hogy segíteni szeretnék ezzel a hatékony kezeléssel másokon is.

Akkor még teljesen újdonságnak számított ez az edzés típus. Mikor csak saját részünkre vettük igénybe, nem tudtuk kihasználni a gépet  és így jött a gondolat, hogy megalapítsuk a Wellfit Fogyasztó és Alakformáló központot. Ezután tovább bővítettük szolgáltatásainkat, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

Nem csak az alakformálás iránt érdeklődőknek, de az egészségüket megőrizni vagy javítani kívánóknak is ideális választás a Wellfit. Boldogan látjuk, ahogy az emberek életminősége javul és magabiztosabbá válnak az általunk nyújtott segítség révén.

Alakformálókezeléseink

Kezetben két szolgáltatást nyújtottunk, csak X-BODY és a VacuShape volt nálunk.
Azóta eltelt 6 év és a kezdeti 54 négyzetméterről 110 négyzetméterre nőttünk és 8 szolgáltatásra bővültünk.

Honnan tudom, hogy melyik alakformáló kezelés a legidálisabb számomra?

Ingyenes konzultációt biztosítunk minden vendégünk számára, ahol személyesen megbeszéljük és kitűzzük az elérni kívánt célokat. Ennek köszönhetően egy teljesen személyreszabott edzéstervet tudunk kialakítani.

Meddig tudom felhasználni a bérleteket?

A 10 alkalmas bérletek 2 hónapig érvényesek, a 5 alkalmasak pedig 6 hétig.

Mi történik, ha nem mondom le időben vagy nem megyek el a kezelésre?

Aki bérlettel rendelkezik és 24 órán belül mondja le az időpontot vagy tájékoztatás nélkül nem jön el, akkor az alkalom felhasználtnak minősül.

Van zuhanyzási lehetőség?

Igen, szalonunk rendelkezik öltözővel és zuhanyzóval is.

Mit tartalmaz az ingyenes konzultáció?

Konzultációnkat azért hoztuk létre, hogy a leggátlásosabb vendégek is megtudják velünk osztani, hogy milyen eredményeket szeretnének elérni anélkül, hogy feszélyezve éreznék magukat. Így megbeszéljük a célokat, kialakítjuk az edzéstervet és egy komplett táplálkozási tanácsadással is ellátunk.