Szétnyílt hasizom? Van rá megoldás!

Mit nevezünk szétnyílt hasizomnak?

A szétnyílt hasizom vagy más néven rectus diastasis egy olyan állapot, amikor a hasizom középső része, amely a két oldali izomcsoportot összeköti, túlzottan eltávolodik. Várandósság során egy csecsemőnek a hasüregben az izmok és kötőszövetek lazasága és rugalmassága biztosítja a megfelelő teret. Azonban a szülés után ezek az izom- és kötőszöveti struktúrák nem mindig térnek vissza eredeti állapotukba.

Hogyan ismerhető fel? Mik a tünetei a szétnyílt hasizomnak?

Elsőként szemmel látható jelei vannak, mint például bemélyedés vagy süllyedés érzése a has közepén, de ezentúl is jelentkezhetnek tünetek, mint a hátfájás vagy a has középső része érzékeny lehet a tapintásra vagy nyomásra, valamint emésztési problémák, mint például puffadás vagy gyomorégés.

A megoldásSzülés utáni komplex alakformálás

Márciusi kedvezményeink egyike egy komplett csomag, amellyel jelentősen enyhítheted a fentebb említett kialakult problémákat.

10 alkalom Poweshape2

A Poweshape2 mindent magába foglal amire szükséged lehet szülés után. A technológia egyszerre körfogatcsökkentő, cellulitkezelő és bőrfeszesítő.

10 alkalom Hasóra (X-BODY és Love Your Belly kombinációja minden alkalommal.)

A Hasóra két alakformálás együttese, amivel hatékonyan és célzottan kezelhető a szétnyílt hasizom. Az egyik főszereplő az X-BODY, ami ma a legkorszerűbb izomstimulátoros edzésforma. Rehabilitáció esetén sikeresen alkalmazható, mivel akár fekve is elvégezhető. Ez az edzés teljesen ízületkímélő és segítségével a hátfájás, derékpanaszok és a gerincsérv is eredményesen kezelhető.

A Hasóra másik része a Loye Your Belly torna, ahol megtanulhatod, hogyan erősíts a hasizmaidat, aminek segítségével visszaállítható a hasfal stabilitása.

Ajándék: 6 alkalom HIEMT Pro kezelés

Mindezek mellé megajándékozunk téged 6 alkalommal HIEMT Pro kezeléssel, amivel együtt már igazán látványos eredményeket érhetsz el az alkalmak végére. Az HIEMT Pro egy forradalmi megközelítés az alakformálás terén, aminek gyors és látványos hatásaid te is szinte azonnal észreveszed majd.

Szétnyílt hasizom edzés
Mindezt megvásárolhatod

180.000 Ft-ért a teljes ár 220.000 Ft helyett

Ne gondolkozz sokáig, hiszen akciónk csak ebben a hónapban érvényes. Sok szeretettel várunk a Wellfit Fogyasztó és Alakformáló Központban, ahol mindent megteszünk azért, hogy elérd a kitűzött célokat.