Nőnapi akciók

Ünnepeljétek a Nőnapot a Wellfitben! Nőnapi akciós bérletek új vendégeinknek

Március, a nők hónapja, amikor mindannyian nagyobb figyelmet szentelünk az életünkben fontos nők felé.

Mi, a Wellfit Központ csapata, szeretnénk ezt az ünnepet még különlegesebbé tenni számotokra, ezért néhány fantasztikus ajánlattal készültünk nektek.

Akcióink kizárólagosan új vendégeinknek szólnak, így ha még nem jártál nálunk, most itt az ideje felfedezd, milyen fantasztikus alakformáló kezeléseket és szolgáltatásokat kínálunk!

Infrashapekedvezmény

Infrashape edzésünk segítségével gyorsan és izomláz nélkül szabadulhatsz meg a narancsbőrtől és a felesleges kilóktól. Az Infrashape edzést bárki elkezdheti kortól és edzettségi szinttől függetlenül.
 
  •  3×30 perces infrashape edzés: 13.500 helyett csak 6.750 Ft
  • 3×50 perces infrashape edzés: 18.000 helyett csak 9.000
  •  3×60 perces infrashape edzés: 21.000 helyett 10.500 Ft
 
Az InfraShape Horizontal egy fekvőkerékpár kapszula, így biztonságosan használhatják a kezdők és az erős túlsúllyal küzdők is.
Forradalmi zsírégető és cellulit gyilkos eszköz.

Vacushapekedvezmény

A Vacushape forradalmi zsírégető és cellulit gyilkos eszköz ami hihetetlenül látványos eredménnyel szolgál a legproblémásabb területeken is akár már 10 alkalom után is!
 
A VacuShape alakformáló készülékben végzett edzés során a has, combok és fenék a vákuumkamrában mozog, így a vákuum biztosítja a problémás területeken lerakódott zsír fokozott vérellátását.
 
  • 3×30 perces Vacushape edzés: 10.500 helyett csak 5.250 Ft
 

Geoway Crosstrainerkedvezmény

A Geoway Crosstrainer tökéletes ötvözete a kardio- és erőedzésnek, amely lehetővé teszi a teljes testmozgást, miközben minimalizálja az ízületi terhelést és csökkenti a sérülés kockázatát.
 
Legyen szó akár alapvető állóképesség fejlesztéséről, akár intenzív zsírégetésről vagy izomépítésről, a Geoway Crosstrainer mindenkit képes kielégíteni az egyéni igényeknek megfelelően.
 
  • 3×30 perces Geoway Crosstraine: 36.000 Ft helyett, 18.000 Ft
 
Innovatív és dinamikus alakformálás.
Bizonytalan vagy melyik alakformáló kezelés válaszd?

Foglalj időpontot ingyenes konzultációnkra